Pieter de Vries
Jij bent een CEO of DGA die zich wel eens afvraagt:
Haal ik wel het optimale uit mezelf en mijn bedrijf?
Kennismaken?
Vrijblijvend en vertrouwelijk

Cliënten

Audi logo
Siemens logo
ING logo
KPN logo
Duracell logo
AirFrance KLM logo

Bepaal je koers met een effectief bedrijfsadvies

Een goede directeur kan ook zeilen. Je weet dan als geen ander hoe je koers kunt houden. Ook met tegenwind. Als je bepaalt welke richting je op wilt en welke obstakels je tegenkomt, gaat iedereen voor je overstag.

Breng lijn aan in je werk en leven

Volgens een bekend spreekwoord is twee kapiteins op een schip een heel slecht idee. Ik denk daar anders over. Als ex-directeur en life- en businesscoach denk ik dat de juiste hulp op het juiste moment het verschil kan maken tussen een zinkend schip en een behouden vaart.

Daarom begeleid ik (als loods) DGA’s en CEO’s bij belangrijke gebeurtenissen: in hun werk én privélevens. In mijn visie zijn dit namelijk geen twee gescheiden werelden. In mijn bestseller ‘Code 959’ ga ik hier dieper op in. Kern van mijn verhaal? Breng lijn aan in je werk en in je leven. Je bent namelijk dezelfde (en liefst authentieke) persoon.

Duurzaam en veilig veranderen

Sta je aan de vooravond van een grote verandering binnen je bedrijf? Dan is het goed om samen met mij de volgende 5 punten te bespreken:

  1. Trends
  2. Strategie
  3. Tactiek
  4. Leiderschap
  5. Operatie

Samen met jou bekijk ik in welke groeifase jouw bedrijf zich bevindt en of dat wenselijk is. Ik ben in staat om complexe vragen simpel te maken en je te voorzien van waardevolle praktische tips voor de nabije en de verre toekomst. Mijn opdrachtgevers kiezen voor mij vanwege mijn creatieve en praktische benadering van complexe organisatiekundige en bedrijfskundige vraagstukken.

Toekomstbestendig ondernemen

Tijdens seminars aan de Rabo Ondernemers Academie geef ik tips aan bazen van kleine en middelgrote bedrijven. Soms hebben ze geen idee van de slag die ze moeten maken om toekomstbestendig te zijn en te blijven. Stilstaan is meestal geen optie: ze moeten een keuze maken tussen doorgroeien op eigen kracht, consolideren, slim krimpen , kopen of verkopen. Lastig, zeker als het gaat om een bedrijf dat al jarenlang door een familie wordt gerund. Het kan dan moeilijk zijn om een beslissing te nemen. Als bedrijfscoach geef ik u een gedegen bedrijfskundig en organisatieadvies.

Ervaring

Pieter heeft ons laten zien dat grenzen daadwerkelijk verlegd kunnen worden. Hij heeft ons geholpen de juiste stappen te zetten richting de winstgevende, klantgerichte organisatie die wij nu zijn.

Ferry van der Vliet, CEO Siemens VDO

Ik raad iedereen met een beetje lef aan de challenge met Pieter maar meer nog met zichzelf aan te gaan. Jouw innerlijke groei laat uiteindelijk je bedrijf en je naasten groeien. Pieter heeft mijn leven én mijn bedrijf diepgang gegeven wat uiteindelijk terug te zien is in onze cijfers.

Isabella van Rooij, Algemeen Directeur AVB Vertalingen

De aanwezigheid van Pieter vanaf het eerste moment tot aan het moment van tekenen heeft mij geholpen het best haalbare resultaat uit de verkoop van mijn bedrijf te halen.

Eelco Boonstra, Algemeen directeur Liftconsult b.v.

Bekend van:

BNR Nieuwsradio logo
FD logo
NRC logo
MT Sprout logo
NPO1 logo
Het Parool logo

Recente publicaties over bedrijfsadvies

  • Bedrijfsstrategie bepalen

De juiste bedrijfsstrategie bepalen

Een van de fundamentele pilaren van jouw onderneming is de bedrijfsstrategie. Een bedrijf zonder heldere bedrijfsstrategie is als bouwen op drijfzand. Het lijkt alsof je stappen zet, maar schijn kan bedriegen. Ervaring leert dat bedrijven [...]

  • Bedrijfsadvies MBK

Bedrijfsadviseur MKB

Zit je met vragen over het runnen van je onderneming? Twijfel je over welke eerstvolgende stap je moet zetten in het belang van je bedrijf? Je lost het graag zo snel mogelijk op, maar helaas [...]

  • Verschil tussen coachen en adviseren

Coachen en adviseren: wat is het verschil?

De begrippen coachen en adviseren worden regelmatig door elkaar gehaald, waarbij bewust of onbewust gedacht wordt dat beiden dezelfde definitie hebben. In wezen zijn beide typen begeleiding zeer verschillend in uitvoering en is het belangrijk [...]