Loading...
Coaching2018-07-20T07:41:44+00:00

Het geheim van succes en geluk

Discretie is een van mijn kernwaarden. Toch is er een geheim dat ik graag met iedereen deel: het geheim van succes en geluk. Ik werkte als manager, directeur en managementadviseur en ontdekte waarom sommige mensen succesvol zijn en andere mensen niet. Dit geheim deel ik graag. Sterker nog: ik maakte er mijn werk van en ontwikkelde het Universal Leadership Program. Ik coach ondernemers, teams en groepen.

Succesvol zijn kun je leren

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van hard en smart werken. Ik leer je hoe je succes naar je hand kunt zetten. In het Universal Leadership Program leg ik stapsgewijs uit hoe je niet alleen succesvoller maar ook gelukkiger wordt. Want de aanname dat succesvolle mensen per definitie gelukkig zijn klopt niet.

Een tipje van de sluier

Nieuwsgierig geworden? Dan licht ik vast een tipje van de sluier op. Tijdens mijn werk als manager zag ik veel mensen heel hard werken. Toch was dit niet de sleutel tot succes. Verwachtingen creëren bleek de truc te zijn. Maak je ze consequent waar en overtref je ze dan is de kans groot dat je als succesvol gezien wordt.

Zeven sleutelfactoren tot succes

Natuurlijk kan ik je vertellen wat je kunt verwachten van een coaching traject. En natuurlijk maak ik die verwachtingen waar of overtref ik ze. We gaan aan de slag met de zeven sleutelfactoren voor succes en geluk. In mijn loopbaan heb ik met veel inspirerende mensen mogen werken. Ze waren zonder uitzondering zuinig met hun energie, tijd, geld en aandacht. Zo konden ze zich volledig focussen op hun onderneming, hun doelen en hun talenten. Lijkt makkelijk, is ingewikkeld. In een coaching traject gaan we samen op pad op basis van jouw persoonlijke drijfveren en ontwikkel doelen.

Blije medewerkers tevreden aandeelhouders

Succesvol zijn in je eentje is mogelijk. Maar doorgaans heb je er andere mensen voor nodig. Tevreden medewerkers bijvoorbeeld, die moeiteloos begrijpen wat je bedoelt. Veel managers en directeuren vinden het lastig om hun medewerkers te coachen. Ik geef je handvatten om jouw team beter te laten presteren. Investeren in je eigen persoonlijke groei is niet genoeg. Je moet ook investeren in de groei van je medewerkers. Zakelijk en persoonlijk. Want succesvol en gelukkig zijn is geen agendapunt dat tussen 9 en 5 moet worden afgewerkt maar een levensdoel. Voor jou en voor je medewerkers. Blije medewerkers zorgen voor tevreden klanten en tevreden klanten zorgen voor optimistisch gestemde aandeelhouders.

Verbinding tussen succes en geluk

Je ervaart de verbinding tussen succes en geluk. Scoor je op beide factoren even hoog? Door de Code 959 toe te passen, jouw eigen issues op te lossen en jouw onvervulde ambities te gaan realiseren creëren we samen de beste versie van jezelf. Je hebt daarbij een coach met een beetje vernuft nodig. Die coach ben ik. We ontwikkelen jou met het Universal Leadership Program en in een half jaar ervaar je hoe jouw succes en geluk jouw leven gaan verrijken. Samen beantwoorden we jouw levensvragen. Dat kan van alles zijn: Hoe krijg ik beter relaties, een betere gezondheid, bevredigende werk, meer klanten, meer zelfrespect, meer zelfkennis, meer betekenis? Zo groei je stapsgewijs en ervaar je hoe je (nog) succesvoller en gelukkiger kunt worden en blijven. Ik ben jouw betrokken coach, jij bepaalt de richting en het tempo.

Lijn in je werk, lijn in je leven

Testimonials

Lucas-Petit

“Persoonlijke groei stopt nooit. Pieter brengt je naar de essentie, werkt gestructureerd en volledig op maat. Hij blijft je verrassen met inzichten haalt zo feilloos je kracht naar boven.”

Lucas Petit, Directeur Hoscom

“Pieter beloofde mij een 9 te zijn maar bleek een 10! Zijn belofte maakte mij heel erg nieuwsgierig en ben het avontuur aangegaan. Heftig maar heilzaam. Ik ben ontzettend blij met dit kado op mijn pad en het heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben een gelukkig mens geworden.”

Liesbeth Ament, Liesbeth Ament Makelaars

“Stilstaan bij groei, ware groei. Dat inzicht was voor mij de sleutel om uit de stroomversnelling van alle dag te stappen en mijzelf tijd te gunnen uit te vinden waarom ik ben, wie ik ben, wat ik doe, wil en kan. Pieter heeft me met volle overtuiging, energie en inzet geholpen het verleden te laten, de toekomst te omarmen maar vooral te zijn in het nu….! Ik heb mijn bestemming en weg gevonden, ik ben hem enorm dankbaar.”

Jan Erik van Dijk, Director Global Brand Marketing Jack Wolfskin