Succesvol zijn kun je leren

Succes is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van hard en smart werken. Ik leer je hoe je succes naar je hand kunt zetten. In het Universal Leadership Program leg ik stapsgewijs uit hoe je niet alleen succesvoller maar ook gelukkiger wordt. Want de aanname dat succesvolle mensen per definitie gelukkig zijn klopt niet.

Een tipje van de sluier

Nieuwsgierig geworden? Dan licht ik vast een tipje van de sluier op. Tijdens mijn werk als manager zag ik veel mensen heel hard werken. Toch was dit niet de sleutel tot succes. Verwachtingen creëren bleek de truc te zijn. Maak je ze consequent waar en overtref je ze dan is de kans groot dat je als succesvol gezien wordt.

Pieter de Vries

Waar je van droomt, kun je niet van wakker liggen.

Blije medewerkers tevreden aandeelhouders

Succesvol zijn in je eentje in jouw bedrijf is mogelijk. Maar doorgaans heb je er andere mensen voor nodig. Tevreden medewerkers bijvoorbeeld, die begrijpen wat je bedoelt. Veel directeuren vinden het lastig om hun medewerkers te coachen. Ik geef je handvatten om je team beter te laten presteren. Investeren in je eigen persoonlijke groei is niet genoeg. Je kunt ook investeren in de groei van je medewerkers. Zakelijk en persoonlijk. Want succesvol en gelukkig zijn is geen agendapunt dat tussen 9 en 5 moet worden afgewerkt maar een levensdoel. Voor jou en voor je medewerkers. Blije medewerkers zorgen voor tevreden klanten en tevreden klanten zorgen voor optimistisch gestemde aandeelhouders.

Verbinding tussen succes en geluk

Ik leer je de verbinding maken tussen succes en geluk. Hoe scoor je op beide factoren even hoog? Door de Code 959 toe te passen. Je hebt geen mastermind nodig om deze code te kraken. Wel een goede coach met veel ervaring, die het zelf kan. Je kunt alleen leren fietsen van iemand die zelf kan fietsen. Zo’n coach ben ik. Ik help je de zeven sleutelfactoren voor succes en geluk in jouw leven te implementeren in ontwikkelpunten te realiseren. Zo wordt  jouw werk en jouw privé leven verrijkt. Samen beantwoorden we jouw levensvragen. Ik ben je coach, jij bepaalt het tempo.

Zeven sleutelfactoren tot succes

Natuurlijk kan ik je vertellen wat je kunt verwachten van een coaching traject. En natuurlijk maak ik die verwachtingen waar of overtref ik ze. We gaan aan de slag met de zeven sleutelfactoren voor succes en geluk uit mijn boek Code 959. In mijn loopbaan heb ik met veel inspirerende mensen mogen werken. Ze waren zonder uitzondering zuinig met hun energie, tijd, geld en aandacht. Zo konden ze zich volledig focussen op hun onderneming, hun doelen en hun talenten.
Waar kan ik jou bij helpen als coach in Hilversum:

Dit zeggen mensen over mij

“Persoonlijke groei stopt nooit. Pieter brengt je naar de essentie, werkt gestructureerd en volledig op maat. Hij blijft je verrassen met inzichten haalt zo feilloos je kracht naar boven.”
Lucas Petit, Directeur Hoscom
“Pieter beloofde mij een 9 te zijn maar bleek een 10! Zijn belofte maakte mij heel erg nieuwsgierig en ben het avontuur aangegaan. Heftig maar heilzaam. Ik ben ontzettend blij met dit kado op mijn pad en het heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben een gelukkig mens geworden.”
Liesbeth Ament, Liesbeth Ament Makelaars
“Stilstaan bij groei, ware groei. Dat inzicht was voor mij de sleutel om uit de stroomversnelling van alle dag te stappen en mijzelf tijd te gunnen uit te vinden waarom ik ben, wie ik ben, wat ik doe, wil en kan. Pieter heeft me met volle overtuiging, energie en inzet geholpen het verleden te laten, de toekomst te omarmen maar vooral te zijn in het nu….! Ik heb mijn bestemming en weg gevonden, ik ben hem enorm dankbaar.”
Jan Erik van Dijk, Director Global Brand Marketing Jack Wolfskin

Recente publicaties over coaching

  • Bedrijfsstrategie bepalen

De juiste bedrijfsstrategie bepalen

Een van de fundamentele pilaren van jouw onderneming is de bedrijfsstrategie. Een bedrijf zonder heldere bedrijfsstrategie is als bouwen op drijfzand. Het lijkt alsof je stappen zet, maar schijn kan bedriegen. Ervaring leert dat bedrijven [...]