Tijdens elk willekeurig moment in jouw carrière kan je het gevoel hebben dat je het plafond hebt bereikt. Of je mist de mentor of sparringpartner die je aanmoedigt in wat je kan bereiken. Tijdens die momenten daag ik je uit om je sterke punten te ontwikkelen, zwakke punten te identificeren en te verbeteren, en om als individu te groeien. Als coach, turnaround manager en M&A adviseur werk ik vanuit Hilversum samen met cliënten aan hun persoonlijke- of zakelijke doelen en hoe deze te behalen. Bij deze coaching sessies ligt de nadruk op leiderschapsgroei om zakelijke en persoonlijke doelen sneller en efficiënter te behalen. Middels de juiste vragen komen we tot de kern van de problemen antwoorden die vervolgens leiden naar waardevolle inzichten.

Pieter de Vries

Waar je van droomt, kun je niet van wakker liggen.

Van een bedrijfscoach mag je verwachten dat hij:

  • Vragen stelt die leiden naar antwoorden en waardevolle inzichten
  • Je verantwoordelijk houdt voor jouw persoonlijke of zakelijke doelen
  • Je gevraagd en ongevraagd advies geeft dat bijdraagt aan een kritische blik, aan nieuwe perspectieven en aan vooruitgang in jouw bedrijf
  • Toegevoegde waarde levert om kansen durven te pakken en meer uit jezelf en je bedrijf te halen

Een succesvolle samenwerking met mij biedt je:

  • Meer zelfbewustzijn en creativiteit
  • Ontwikkeling van kritische soft skills en besluitvorming
  • Verhoogde individuele prestaties, vertrouwen en productiviteit
  • Een goed beeld over hoe succes eruitziet en de stappen die nodig zijn om dit te bereiken
  • Verantwoording en groei

Dit zeggen mensen over mij

“Persoonlijke groei stopt nooit. Pieter brengt je naar de essentie, werkt gestructureerd en volledig op maat. Hij blijft je verrassen met inzichten haalt zo feilloos je kracht naar boven.”
Lucas Petit, Directeur Hoscom
“Pieter beloofde mij een 9 te zijn maar bleek een 10! Zijn belofte maakte mij heel erg nieuwsgierig en ben het avontuur aangegaan. Heftig maar heilzaam. Ik ben ontzettend blij met dit kado op mijn pad en het heeft mij enorm veel gebracht. Ik ben een gelukkig mens geworden.”
Liesbeth Ament, Liesbeth Ament Makelaars
“Stilstaan bij groei, ware groei. Dat inzicht was voor mij de sleutel om uit de stroomversnelling van alle dag te stappen en mijzelf tijd te gunnen uit te vinden waarom ik ben, wie ik ben, wat ik doe, wil en kan. Pieter heeft me met volle overtuiging, energie en inzet geholpen het verleden te laten, de toekomst te omarmen maar vooral te zijn in het nu….! Ik heb mijn bestemming en weg gevonden, ik ben hem enorm dankbaar.”
Jan Erik van Dijk, Director Global Brand Marketing Jack Wolfskin

Recente publicaties over coaching